Снимка: БулфотоНе виждам послание от тези протести. Виждам едни хора, които

...
Снимка: БулфотоНе виждам послание от тези протести. Виждам едни хора, които
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Ако има мутри, Радев да посочи кой, ако има крадливи, да ги посочи по име

Снимка: Булфото

Не виждам обръщение от тези митинги. Виждам едни хора, които желаят да смъкват едно държавно управление. Искат оставки и нищо друго ". 

Това сподели пред БНР Вежди Рашидов - народен представител от ГЕРБ и ръководител на комисията по просвета и медии в Народното събрание. Той акцентира, че митинг се прави, когато хората имат ясни позиции и ясни претенции, написа Novini.bg. 

" ГЕРБ би трябвало да изкара мандата си до дъно, защото протестиращите са 1000, 2000, 3000 индивида, само че не са целият български народ. Незаконният протест е противоконституционен, което дава образец, че анархията се пробва да прави прелом. Демокрацията споделя, че на избори, като не харесват Бойко Борисов, хората пускат бюлетина и избират някой различен, който те желаят. Това е демокрацията, а не уличното еректиране ". 

Рашидов призна:  " Сигурно неточности е имало в едно дълго ръководство от 10 години, но дали е по-важно какво сме създали и дали тези неточности са ни помагали, или сме вредили ".

Той изрично съобщи, че не защитава Бойко Борисов, само че акцентира, че в случай че той има някаква виновност, тя би трябвало да се потвърди, а не " да се хвърлят думи на улицата ".

Вежди Рашидов оспори " мантрата, която завъртя президентът Румен Радев ", че в хората в Народното събрание са мутри: " Ако има мутри, той да уточни кой, в случай че има крадливи, да ги уточни по име ", безапелационен беше депутатът от ГЕРБ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР